Storitve

Cenitev umetnin

Opravljamo informativne cenitve likovne del in uradne cenitve s sodnimi cenilci za področje umetnosti.

Za vsako cenitev je potreben fizičen ogled dela.

Restavriranje in čiščenje slik

Postopki čiščenja, zaščite ali obsežnejšega restavriranja lahko vašo umetnino oživijo v popolnoma novi luči. Vsako delo zahteva individualni pregled na podlagi katerega vam svetujemo ustrezen poseg. Za vas lahko obnovimo tudi stare okvirje za vaše umetnine, ogledala ali druge želje.

Za restavriranje sodelujemo z večimi zunanjimi strokovnjaki za posamična področja odvisno od narave likovnega dela in problematike.

Obešanje slik

Strokovno svetujemo ter nameščamo rešitve in sisteme za obešanje slik. Ste v dilemi kako delo fiksno in varno obesiti, imate želje ali potrebe po večkratnem menjavanju slik v prostoru, želite namestiti slike v jahto, v mansardo na poševni strop ali enostavno zaupati obešanje slik izkušeni ekipi, ki poskrbi, da je delo opravljeno strokovno in učinkovito. Pokličite nas!

Prevozi, pakiranje in dostave

Na nas se lahko obrnete tudi kadar potrebujete enostavnejši prevoz likovnih del zaradi same velikosti ali količine del. Če, je potrebno likovno delo dostaviti v galerijo, v okvirjanje ali enostavno prenesti na drugo lokacijo, smo vam z veseljem na voljo za asistenco. Za mednarodne ali posebne zahtevne prevoze vam lahko svetujemo tudi dodatne izvajalce.

Hitro in ugodno izvedemo tudi pakiranja manjših likovnih del za potrebe letalskega ali drugega prenosa.

Najem likovnih del

Z najemom likovne umetnosti kakovostno, ugodno in fleksibilno opremite vaše poslovne prostore!

Z izkušeno ekipo, lahko izvedemo celoten postopek, od svetovanja pri izboru likovnih del do obešanja slik na vaši lokaciji. Poiščite vaše najljubše delo!

Najem slik

  • doprinese k reprezentančno urejenim poslovnim prostorom
  • izboljša kakovost bivanja za notranje in zunanje javnosti
  • s poljubno menjavo del podpira dinamičnost podjetja

Umetnost v poslovnih prostorih

  • pozitivno vpliva na kreativnost vaših zaposlenih
  • spodbuja komunikacijo
  • zmanjša stres na delovnem mestu

Najem razstavnih stojal in vitrin

Za družabne in poslovne dogodke ter druge kratkotrajne razstavne potrebe vam nudimo najem razstavnih stojal za slike, najem vitrin in druge povezane opreme, za enostavno in uspešno postavitev začasne razstave in oplemenitev vašega dogodka.

Naše lastne bogate izkušnje s področja organizacije razstav nam omogočajo tudi širši vpogled in možnost svetovanja. Na voljo smo tudi za asistensko terenco pri postavljanju.

Oprema prostorov

Svetujemo pri opremi vaših prostorov z likovnimi deli, bodisi za razpored in opremo obstoječe zbirke, nakup ali najem slik in druge individualne potrebe.

Pri svetovanju smo vam lahko v celostno asistenco od izbora, do rešitev obešanja slik in same fizične postavitve del v prostoru.

Pišite nam